TEKSTEN 

Laten schrijven of leren schrijven?

Wie schrijft die blijft. - unknown (ha-ha.)

De invloed van taal is bepalend. De juiste woordkeuze, een bepaalde toon, het terugdringen van spelfouten. Het draagt allemaal bij aan jouw boodschap. Starend naar een leeg Word-document, niet weten hoe je moet beginnen en hoe schrijf je nu eigenlijk een pakkende tekst die bij je doelgroep past? Zucht. Moeilijk. Taalstudio | SUIKERS helpt je daarmee.


Taalstudio | SUIKERS draait om alles wat met taal en schrijven te maken heeft. Het liefst op maat gemaakt en in de vorm die jij wilt. Teksten laten schrijven, teksten leren schrijven en SEO voor je website. De een heeft wat begeleiding nodig, de ander besteedt het liever uit. Dat is wat ik voor je doe. In alle vormen en maten. Taalstudio| SUIKERS hoort graag wat je wensen zijn. Op basis van expertise, ervaring en in overleg met jou wordt een plan opgesteld en gaat Taalstudio | SUIKERS aan de slag!

Tekst en taal. Bepalend voor jou?

Je maakt een website voor je onderneming, maar ziet op tegen de berg te schrijven teksten.
Je wilt je website optimaliseren met SEO, maar weet niet hoe een goede SEO-tekst eruitziet en waar deze aan moet voldoen. 
Je moet veel zakelijke teksten schrijven, maar het lukt niet dit zonder spelfouten te doen. 

Je wilt perfecte nieuwsbrieven versturen, want je klanten zijn daar kritisch op. (En terecht!)

Teksten laten schrijven

Taalstudio | SUIKERS schrijft alles voor je. Ontdek waar wij jou mee kunnen helpen!
Vertel me meer


Teksten leren schrijven

De training van Taalstudio | SUIKERS wordt afgestemd op jouw leerwensen. 
Vertel me meer


SEO


Optimalisatie van je teksten maakt je website en onderneming helemaal SEO-ready!
Vertel me meer


Teksten laten schrijven

Teksten op je website kunnen je winst bepalen. Dat klinkt heftig, maar het is wel waar. Is je boodschap duidelijk en past de toon bij je doelgroep, dan is de kans groot dat klanten voor jou kiezen. Bovendien beslissen mensen vaak op basis van een paar woorden of ze je vertrouwen of niet. Goede teksten zijn dus essentieel voor elke ondernemer. Talloze websites staan vol spelfouten en slappe teksten. Zo onnodig. Jij onderscheidt jouw bedrijf en website met sterke teksten. En je hoeft ze zelf niet te schrijven.

Teksten leren schrijven

Belangrijke e-mails en soms hele marketing funnels. We schrijven wat af met zijn allen. En toch geven veel mensen aan dit moeilijk te vinden of er onzeker over te zijn. Hoe zet ik dit professioneel op papier? Leer ik ooit hoe -dt eigenlijk werkt? Bovendien blijkt telkens weer dat het taalniveau van 'de Nederlander' achteruitgaat. Met de juiste aanpak -persoonlijk en op maat- heb jij (of je werknemers) binnen no time het schrijven van de perfecte tekst onder de knie. 

SEO teksten

SEO-teksten zorgen ervoor dat jouw website hoog scoort in Google. Dat betekent dus meer bezoekers en leads. Allerlei factoren tellen mee, maar teksten op je site hebben de grootste invloed. Ze moeten voldoen aan SEO-criteria (bv. zoekwoorden, opbouw etc.). Wil je jouw bestaande teksten SEO-proof maken? Of is het tijd om je hele website aan te pakken? Als je klaar bent voor meer klanten, dan kun je niet om zoekmachineoptimalisatie heen.  

Soraya Hartogs

Implex data-analyse

Heldere en leesbare teksten

"We vroegen Taalstudio | SUIKERS om hulp, omdat onze webteksten tekort schoten in kwaliteit. In korte tijd schreef Rosa heldere en leesbare teksten, zonder vooraf bekend te zijn in de data-analyse branche. Ik raad zeker iedereen aan om Rosa in te schakelen!"

But there's more..

.. want ik schrijf alles. Dus je kunt mij alles vragen.

  • Zijn je eigen teksten al 'af', maar laat je er graag nog iemand naar kijken? 
  • Wil je een blog op je website, maar is je inspiratie op?
  • Weet je wat er in je sales funnel moet, maar kun je de juiste woorden niet vinden?
  • Heb je een e-book geschreven, maar moet het geredigeerd worden?
  • Wil je een bedrijfsmagazine laten maken, maar je weet niet hoe?
  • Heb je een andere vraag die hier niet bij staat?