Laat je teksten schrijven

Nooit meer twijfelen, uitstellen of 'geen tijd'.
Hallo rake teksten!

Conversiegericht

Tijd voor actie! Je weet precies wat jouw publiek moet doen na het lezen van de tekst toch? Let's go!

Jouw unieke klant

Jouw kenmerkende tone of voice past precies bij je doelgroep. Jouw boodschap in de juiste woorden.

SEO-proof

Lever zelf de zoekwoorden aan of laat een keywords-onderzoek doen. Kan allebei, wat jij wilt!

websitetekst schrijven

Jouw online teksten uit handen geven. Slik.

Klinkt dat eng? Jij weet immers het beste wat je wilt zeggen. Maar ken je alle trucs voor een sterke tekst? Of ben je urenlang bezig met het zoeken naar de juiste woorden? Je twijfelt of je boodschap goed overkomt. En ja, je hebt weleens gehoord van neuromarketing en SEO, maar je kunt er niet mee uit de voeten.


Terwijl krachtige teksten écht het verschil maken voor jouw business.En het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn.  

Een goede tekst bestaat niet alleen maar uit jouw boodschap. Bij het schrijven van teksten houd ik rekening met vragen over jou en je onderneming:


  • Welk taalgebruik past bij jouw klanten? (begrijpt de lezer eventuele vaktaal? )
  • Is de boodschap helder geformuleerd?
  • Is het doel duidelijk? Hoe zet deze tekst aan tot actie en/of conversie?
  • Is de tekst lekker leesbaar

In ons gesprek vooraf stel ik nog meer vragen. Dan weet ik zeker dat de tekst voldoet aan wat jij graag wilt. En liever aan nog een beetje meer. Een uniek exemplaar dat is afgestemd op jouw wensen.

schrijftraining

Je teksten bepalen je conversie (én je winst).

Goede teksten maken ook voor jou het verschil. 

Uit talloze onderzoeken blijkt telkens weer hoeveel effect taal heeft op het gedrag van je doelgroep. De juiste toon, duidelijke formulering en zonder taalfouten, want dat oogt voor potentiële klanten al gauw onbetrouwbaar. 

Sommige ondernemers worstelen met inspiratie of besteden hun kostbare tijd liever niet aan het schrijven van waardevolle teksten. Juist de verrassende elementen en stukjes waar je je wenkbrauwen bij optrekt, maken een tekst uniek. Precies waar mijn vlam van aan gaat (en waar ik goed in ben.)

We bespreken je verwachtingen en behoefte. Wat is het doel van de tekst en welke tone of voice past bij jouw publiek? Met frisse ideeën, ervaring in verschillende sectoren en op basis van expertise (denk aan neuromarketing, conversiegericht schrijven en SEO) maakt Taalstudio | SUIKERS precies wat je hoopt. 

Ben jij er klaar voor om teksten voor jou te laten werken?

Ontdek mijn expertise: welke tekstsoort kies jij?


Salespagina's

Op naar méér conversie! Met precies de rake neuromarketing-woorden die jouw doelgroep in actie krijgt. Juistem,dat is verkopen met de juiste taal!

Landingspagina's

Een opbouw om van te smullen en een tone of voice die jou kenmerkt. Ik neem je lezer he-le-maal mee in je verhaal tot de állerlaatste call to action

over ons pagina

'Over ons'-pagina

Ik stel graag vragen, want zo leer ik jou én je onderneming kennen. Resultaat? Een 'About us' die je zelf niet beter had kunnen schrijven. Challenge accepted.

  

Websiteteksten

Wat is belangrijker: hoog scoren in Google (SEO) of conversie op je website? Het kán samen, maar dan moet je de teksten wel aan mij overlaten ;)

Artikelen/blog

Actuele blogs over jouw producten of aanbod? Yes, please! Zo houd je jouw klant betrokken en nieuwsgierig. Op-het-puntje-van-je-stoel artikelen nodig? 

Socials en meer

Socialmediataal (ja, dat is één woord) gericht inzetten? Bereik je doelgroep met de juiste woorden. Conversie in een beperkt aantal karakters: kan best!
webteksten uitbesteden

Iris Bambacht

Studio Bambacht

"Dan weet je pas    wat schrijven is"

“Ik zeg tegen iedereen dat je ze jou nodig hebben. Als je denkt dat je kan schrijven, dan heb je nog geen tekst van Rosa gehad. Dan weet je pas wat schrijven is. Echt zo goed werk wat je aflevert!”

"Als je op zoek bent naar een snelle, betrouwbare en ijzersterke, conversiegerichte tekstschrijver, dan zou ik Rosa 100% aanraden. Ik ben heel blij met haar en ik kies zeker nog vaker voor haar!"
converterende tekst
Lotte Brouwer - GetLots
"Rosa heeft een aantal teksten geschreven voor IMU.nl, waar we zeer over te spreken zijn. Haar teksten zijn helder en lezen als een trein. Rosa reageert snel en levert alles perfect aan."
testimonial copywriter
Daniëlle Bakker - content manager IMU.nl