GRATIS

NIVEAU-ANALYSE

  • Inzicht in jouw eigen taal- en/of schrijfniveau?
  • Erachter komen wat het taal en/of schrijfniveau van je medewerkers is?
  • Ontdekken op welk gebied  jouw teksten beter kunnen?


Op basis van door jou geschreven teksten maakt Taalstudio | SUIKERS een analyse van het schrijf- en taalniveau. Zo krijg je inzichtelijk waar je nog winst kunt behalen. 


Nick Vogels

inkoopadviseur

Mijn niveau is gestegen en het bewustzijn van taal is toegenomen.

"De opbouw was slim, een niveau-analyse om van daaruit het lesmateriaal te ontwikkelen dat aansloot op mijn niveau en bij de beroepscontext. Het lesmateriaal is zo actueel dat ik het soms dezelfde week kon gebruiken. Maatwerk is denk ik het allesomvattende woord voor de manier waarop je de lessen hebt gegeven. Mijn conclusie is dat mijn niveau is gestegen en het bewustzijn van taal is toegenomen."

Niveau-analyse door expert

Een analyse van je taal- en schrijfniveau kan alleen gedaan worden door iemand die héél veel van taal weet. Met meer dan tien jaar ervaring als docent Nederlands op verschillende niveaus, garandeert Rosa Suikers die expertise. De door jou geschreven tekst(en) worden geanalyseerd en toegelicht. Zo krijg je inzicht in je eigen taal- en schrijfniveau en leer je waar het beter kan. Mocht je nu al weten dat je behoefte hebt aan training in taal en schrijven, neem dan direct contact op!