GRATIS

TAALCHECK VAN JE TEKSTEN

  • Kan jouw homepage, webpagina of andere tekst  wel een taalcheck gebruiken?
  • Een goed idee om je teksten eens te laten controleren?
  • Wil je er zeker van zijn dat je klanten geen één spel- of taalfout kunnen ontdekken?  
  • Ben je klaar voor een website met perfect geformuleerde teksten? 


Dan is dit je kans op een gratis taalcheck. De teksten op je webpagina worden gecheckt op taal, spelling en formulering en daarna aangepast. Resultaat? Lekker leesbare teksten en een betrouwbare uitstraling naar je klanten. 

"Rosa is snel van begrip. Ze kan abstracte onderwerpen toegankelijk en doeltreffend beschrijven; de vertaalslag van geektalk naar begrijpelijke taal maken."

Remco Bakker - Implex data-analyse

Taalcheck door een expert

Taalstudio | SUIKERS draait om alles wat met taal te maken heeft. Met meer dan tien jaar ervaring als docent Nederlands, is expertise op dit gebied dan ook gegarandeerd. Teksten schrijven is niet alleen een passie, maar ook een vak apart. Een goede tekst bestaat namelijk niet alleen uit woorden. De opbouw, structuur, de tone-of-voice, formulering en spelling bepalen of de boodschap overkomt. Met een gratis taalcheck ben jij er zeker van dat je teksten foutloos zijn en lekker leesbaar zijn. Belangrijk voor je klanten, dus belangrijk voor jou!

Je kunt er ook voor kiezen om je hele website te laten verbeteren op bovenstaande onderdelen of om je teksten te laten schrijven. Neem dan contact op met Taalstudio | SUIKERS.