taalstudiosuikerswebsite

Over Taalstudio | SUIKERS

Met tekst en taal naar jouw verhaal

Wat doet een 'taalstudio' en voor wie?

Met Taalstudio | SUIKERS help ik jou met het schrijven van teksten. En 'helpen' kun je interpreteren als: schrijf een hele nieuwsbrievenreeks (of marketing funnel) voor me. Oké, doe ik. Maar ik kan je met taaltrainingen ook leren hoe je dat zelf aanpakt. Wat jij wilt.


Ik schrijf de teksten waar ondernemers zelf over twijfelen, waar ze geen tijd voor hebben of die ze uitstellen. Voor de een lijkt het een te grote berg werk, de ander is ervan overtuigd dat het met dyslexie onhaalbaar is (spoiler: niet waar, alles valt te leren!).  Of het ontbreekt aan inspiratie, je worstelt met de toon van je boodschap.. zucht. Maar ik snap het, niet iedereen vindt het leuk om te schrijven of weet hoe SEO-proof teksten eruitzien. Laten we zeggen: ieder zijn ding.

En ik houd van schrijven, leef ervoor (en ervan) en zou niet zonder kunnen. En dat is wat ik met Taalstudio | SUIKERS aan anderen wil meegeven: het plezier van een goede tekst. De juiste woorden zijn zo waardevol voor elke onderneming. Zonde als je die kansen laat liggen. Of dat nu op je website is, een specifieke blog of dat je zelf het plezier in schrijven (her)vindt. 

Meer weten over de taalfanaat hierachter?


taalstudiocopywriting

De taalfanaat hierachter

Joe, Rosa Suikers hier! Je herkent me aan m'n krullen, maar als je wilt weten wie ik echt ben: lees gerust verder. 

'Taal is alles', zeg ik vaak. En niet voor niets, want ik lees rustig de achterkant van een hagelslagpak of een shampoofles. Maar vooral de taal om me heen vind ik fascinerend. Een briefje op de winkelpui met 'Ben zo terug!', spreekwoorden die alleen de generatie van mijn ouders nog snapt, taalfoutjes in socialmedia-berichten van grote bedrijven. Kun je me bijna voor wakker maken. 

Toch ben ik niet your regular taalnazi. Engelse woorden tussendoor vind ik prima en ik verbeter anderen zelden. Taal is iets magisch en van schrijven ga ik echt áán. Van mensen iets leren over taal ook. Zakelijke teksten, commerciële schrijfsels of poëzie; laat mij maar op zoek gaan naar de juiste woorden, toon en boodschap. 

Taal leeft, dus voel je vrij om fouten te maken. Dan voel ik me vrij om je te helpen het beter te doen (ik werkte niet voor niets tien jaar als docent Nederlands!). Mijn fascinatie voor taal- en neuromarketing, de invloed van andere talen en etymologie is neverending. Heerlijk om mezelf te verliezen in het onderzoeken van wat taal voor iedereen kan betekenen. 

Weten wat ik gestudeerd heb om er zeker van te zijn dat ik niet zomaar wat doe? Bekijk m'n LinkedIn. Meer zin in een wekelijkse taalquiz en schrijftips? Instagram it is.

taalstudiosuikers_krachtformule

Jeremy Vos

De Krachtformule

"Bij mij wist ze precies te ontdekken wat ik wel en niet wilde"

"Rosa luistert, stelt vragen en dan ineens is daar haar creativiteit en passie voor taal. Ik zou haar 100% aanraden, want ze gaat uit van eigen expertise. Bij mij wist ze precies te ontdekken wat ik wel en niet wilde voor mijn websites. Enthousiast, intelligent, vriendelijk, een doorzetter en gedisciplineerd. Superfijn samenwerken dus."

Wat kan ik voor je betekenen?

e-book-latenschrijven

Teksten laten schrijven

Nog steeds een lege 'Over ons'-pagina? Welke woorden kies je voor je marketing funnel? Of gewoon moeite om te beginnen aan een tekst?Laten we kijken hoe ver we samen komen.

leertekstschrijven

Teksten leren schrijven

Kunnen de teksten van je PR-team wel level up? Moet je opeens commercieel kunnen schrijven voor je nieuwe baan? Onzeker over je taalniveau? In overleg maak ik een training op maat.

rosa_suikers

Er is nog meer..

..want misschien denk je nu: wat jammer, ik heb mijn eigen teksten klaarliggen, maar wil graag dat er iemand naar kijkt. Dan kan dat natuurlijk ook. Ik haal al je taalfoutjes eruit en geef je tekst nog een extra boost

Of wil je alleen wat sleutelen aan de opbouw? Ben je niet tevreden over je tone-of-voice  en heb je moeite met afstemming op je doelgroep? Je kostbare tijd verliezen door gefrustreerd de details uit te stellen, is zo zonde. 

Lekker laten nakijken! 

Klanten van Taalstudio | SUIKERS

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Realign Coaching

"Ik praat vijf talen maar kon nooit goed mooie teksten schrijven. Dat kostte mij veel energie en tijd. Ik deed het dus niet, dat was mijn oplossing. Toen ik mijn bedrijf startte, stond ik voor de keuze: mijn copy zelf schrijven of uitbesteden. Maar niemand kent mij en mijn zaak beter dan ik zelf, toch? Ik ben superblij dat ik Rosa tegenkwam en mijn copy uitbesteed. Door Rosa's manier van interviewen waren de teksten meteen bij de eerste poging een match. Krachtig en duidelijk. Snel en betrouwbaar. Rosa is super leuk, kent haar vak en makkelijk bereikbaar." - Katja Markelova

Ms. Nameless
Add Your Stars
Très Bien

"Wij hebben hebben de samenwerking als zeer positief ervaren. Op basis van eenmalig contact heb je exact de uitwerking van de nieuwsbrief gemaakt waar wij op zoek naar waren. Prettige en snelle communicatie en afhandeling!"  - Jeroen van de Zande

Ms. Nameless
Add Your Stars
MeganMedia

"Ik heb nu een paar opdrachten bij Taalstudio | SUIKERS neergelegd en ben iedere keer blij met het goede en originele resultaat. Het fijne contact en snelle schakelen geeft Taalstudio SUIKERS voor mij ook een een dikke plus!" - Megan van den Oever

Ms. Nameless
Add Your Stars
Internet Marketing Unie

Rosa heeft een aantal gastblogs geschreven voor IMU.nl, waar we zeer over te spreken zijn. Haar teksten zijn helder en lezen als een trein. Rosa reageert snel en levert alles perfect aan." - Daniëlle Bakker

Ms. Nameless
Add Your Stars
rosasuikers_contact

Wil je nóg meer weten?

Laat wat van je horen of blijf op de hoogte via mijn Stories op Instagram en volg me @rosasuikers!