taalstudiosuikerswebsite

Over Taalstudio | SUIKERS

Met tekst en taal naar jouw verhaal

Wat doet een 'taalstudio' en voor wie?

Met Taalstudio | SUIKERS help ik jou met het schrijven van teksten. En 'helpen' kun je interpreteren als: 'Hé copywriter, schrijf alle teksten voor mijn website (of nieuwsbrieven, vacatureteksten etc.) voor me'. Oké, doe ik. Maar ik kan je met schrijftrainingen ook leren hoe je dat zelf doet. Wat jij wilt.


Samen met mijn team schrijven wij de teksten waar ondernemers zelf geen tijd voor hebben, waar ze over twijfelen of die ze uitstellen.

Voor de een lijkt het een te grote berg werk, de ander is ervan overtuigd dat het met dyslexie onhaalbaar is (spoiler: niet waar, alles valt te leren!).  
Soms ontbreekt het aan inspiratie, je bent veel te lang van stof en worstelt met je tone of voice.

Ik snap het: niet iedereen wordt blij van schrijven of krijgt een écht goede conversiegerichte tekst voor elkaar.

Laten we zeggen: ieder zijn ding.

En ik houd van schrijven, leef ervoor (en ervan) en zou niet zonder kunnen. Voor elke onderneming zijn de juiste woorden superwaardevol. Zonde als je die kansen laat liggen! Of dat nu op een 'Contact'-button is, je 'Over ons'-pagina of dat je zelf het plezier in schrijven (her)vindt tijdens een schrijftraining.

Precies wat ik met Taalstudio | SUIKERS aan anderen wil meegeven: het plezier van een goede tekst.

 

Meer weten over de taalfanaat hierachter?


taalstudiocopywriting

De taalfanaat hierachter

Joe, Rosa Suikers hier! Je herkent me aan m'n krullen, maar als je wilt weten wie ik echt ben: lees gerust verder. 

'Taal is alles', zeg ik vaak. En niet voor niets, want ik lees rustig de achterkant van een hagelslagpak of een shampoofles. Spreekwoorden die alleen de generatie van mijn ouders nog snapt of taalfoutjes in socialmedia-berichten van grote bedrijven? Kun je me bijna voor wakker maken. 

Toch ben ik niet your regular taalnazi. Engelse woorden tussendoor vind ik prima en ik verbeter anderen zelden. Taal is iets magisch en van schrijven ga ik echt áán. Van mensen iets leren over taal ook. Websiteteksten voor meer conversie, zakelijke communicatie of sappige social posts; laat mij maar onderzoeken waar de sweet spot van rake woorden, opbouw, toon en boodschap zich verschuilt.

Taal leeft, dus voel je vrij om fouten te maken. Dan voel ik me vrij om je te helpen het beter te doen (ik werkte niet voor niets tien jaar als docent Nederlands!). Mijn fascinatie voor taal- en neuromarketing, de invloed van andere talen en etymologie is neverending. Heerlijk om mezelf te verliezen in het onderzoeken van wat taal voor iedereen kan betekenen. 

Weten wat ik gestudeerd heb om er zeker van te zijn dat ik niet zomaar wat doe? Bekijk m'n LinkedIn. Meer zin in een wekelijkse taalquiz en schrijftips? Instagram it is.

De freelance copywriters in Team Taalstudio | SUIKERS

taalstudio team

Seyihan Yildirim

Het begon met een verhaal over een spin dat ik schreef toen ik een jaar of 9 was. Zo lang ik me kan herinneren ben ik dol op lezen en schrijven. Nu heb ik van mijn grootste hobby mijn werk gemaakt!

Ik werk parttime als verkoopmedewerker in de leukste boekhandel van Eindhoven! Daarnaast ben ik ook freelance copywriter. Sinds februari 2023 ben ik trotse eigenaresse van ‘Seyihan Schrijft’. Ik heb ervaring met allerlei teksten over veel verschillende onderwerpen.

Mij is ooit verteld dat ik té sensationeel schrijf. Als je het mij vraagt, bestaat er niet zoiets als té. Wanneer jouw woorden anderen betoveren, heb je iets moois neergezet en is het doel bereikt. We willen allemaal impact maken, toch?

taalstudiosuikersmarshapaans

Marsha Paans

Als freelance tekstschrijver en contentspecialist werk ik regelmatig samen met Rosa en dat bevalt ontzettend goed. Haar enthousiasme over taal en haar creativiteit zijn superaanstekelijk. 

Ik heb 'iets' met verhalen. Ze doen iets met mensen; wekken emoties op, creëren verbinding en zetten aan tot het nemen van concrete stappen. Woorden hebben het vermogen om een diepgaande impact te maken en zorgen voor blijvende herinneringen. En dát vind ik zo gaaf.

Mijn expertise ligt bij het schrijven van (SEO-)webteksten, maar ik schrijf ook andere (online) tekstsoorten. Daarnaast werk ik voor verschillende tijdschriften die zich richten op de zakelijke markt. 

vacaturetekst review

Moniek Elshof

Salsaparilla

"Eindelijk een keer 

een leuke vacature"

"Rosa heeft een heel leuke, vernieuwende en pakkende vacature geschreven. We hebben veel sollicitanten mogen ontvangen die allemaal enthousiast waren over hoe de vacature opgesteld was. Reacties waren: eindelijk een keer een leuke vacature, niet zo saai & met deze vacature kreeg ik gelijk een beeld bij de functie en gevoel bij het bedrijf."

Wat kan ik voor je betekenen?

e-book-latenschrijven

Teksten laten schrijven

Nog steeds een lege 'Over ons'-pagina? Welke woorden kies je voor een pakkende vacature? Of gewoon moeite om te beginnen? Ontdek snel hoe Team Taalstudio | SUIKERS jou versteld doet staan!

leertekstschrijven

Teksten leren schrijven

Kunnen de teksten van je PR-team wel level up? Wil je overtuigend leren schrijven voor je nieuwe baan? Zin in een superleuke masterclass of workshop ? Ik ontwikkel de schrijftraining die past bij jullie werkpraktijk!

Klanten van Taalstudio | SUIKERS

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Juliette Laurant Fotografie

"Bedankt Rosa voor de super fijne begeleiding met de teksten voor mijn website en Academy, je bent een ontzettend fijn persoon om mee samen te werken, luistert goed naar de wensen & feedback. Het resultaat past ook echt bij mij, ondanks dat jij het geschreven hebt, dat is een groot compliment! Nogmaals dank!"

- Juliette Laurant Fotografie

overtaalstudiosuikers
Ms. Nameless
Add Your Stars
ImpactYou Academy

Een artikel op maat op basis van interviews met onze klanten, dat is wat Rosa van Taalstudio Suikers voor ons bedrijf ImpactYou Academy, schreef. Afgestemd op onze klanten en vol slimme verwijzingen. Het artikel is zowel voor onze website als ook los goed te gebruiken. Wij zijn super tevreden!

- Rachel Sierksma, ImpactYou Academy

overtaalstudiosuikers
Ms. Nameless
Add Your Stars
Internet Marketing Unie

Rosa heeft een aantal gastblogs geschreven voor IMU.nl, waar we zeer over te spreken zijn. Haar teksten zijn helder en lezen als een trein. Rosa reageert snel en levert alles perfect aan."

- Daniëlle Bakker, Internet Marketing Unie

Ms. Nameless
Add Your Stars
Megan Media

"Ik heb nu een paar opdrachten bij Taalstudio | SUIKERS neergelegd en ben iedere keer blij met het goede en originele resultaat. Het fijne contact en snelle schakelen geeft Taalstudio SUIKERS voor mij ook een een dikke plus!"

- Megan van den Oever, Megan Media

Ms. Nameless
Add Your Stars

Wil je nóg meer weten?

Laat wat van je horen of blijf op de hoogte via Instagram!