Beter scoren met SEO

Hoe hoog scoort jouw website in Google?

Focus op doelgroep

Wat zoeken jouw klanten? Een SEO-tekst die perfect bij hen aansluit.

Scoren in Google

Met een hogere rank in Google krijgt jouw website meer bezoekers.

Verschillende teksten

Blogs, landingspagina's, kennisbanken en meer.

Zoekwoorden-analyse

Data geven weer op welke keywords jouw klanten zoeken.

Meer conversie

Duidelijke SEO-teksten met goede opbouw leiden tot meer conversie. 

Ervaren tekstschrijver

Jarenlange ervaring als tekstschrijver van foutloze teksten.

Waarom SEO?

SEO (zoekmachineoptimalisatie) betekent het optimaliseren van websites en apps zodat een zoekmachine ze gemakkelijk vindt. Goede SEO-teksten zorgen ervoor:

  • ..dat je website hoger scoort in Google
  • ..dat je website meer bezoekers (potentiële klanten) trekt
  • ..dat je (potentiële) klanten langer op je website blijven
  • ..dat er meer conversie is op je website. 


Welke ondernemer wil dat nu niet? 

Toch zijn er veel websites die nog niet SEO-proof zijn. Het kost veel tijd en niet iedereen weet waar goede SEO-teksten aan moeten voldoen.

 

Hoe werkt het?
"Met goed geformuleerde zinnen maakt Rosa van onze blogs leesbare en heldere teksten. Ze levert kwaliteit in korte tijd."

Soraya Hartogs, data-analist Implex

"De teksten die Rosa schrijft sluiten aan bij onze wensen. Als je een tekstschrijver zoekt, hoef je niet verder te zoeken!"

Floris de Jongh, eigenaar Burned Sports

SEO door Taalstudio | SUIKERS

Hoger scoren in Google

SEO optimaliseert jouw website om hoger te scoren in Google. Niet alleen op de heilige eerste pagina van de zoekmachine, maar het liefst ergens bovenaan. Stap één is een zoekwoorden-analyse. Wil je jouw hele website SEO-proof maken of bijvoorbeeld alleen blogs toevoegen? Teksten, afbeeldingen, links.. ze hebben allemaal invloed op de vindbaarheid in Google.

Ervaren (SEO) tekstschrijver

Een voordeel van jarenlange ervaring als tekstschrijver, is dat ik snel oppik wat jij graag wilt. SEO-ready landingspagina's, een lekker leesbare blog of een professionele productbeschrijving? Wat jij wilt. Ik werk op basis van up-to-date expertise, ervaring in verschillende sectoren en garandeer foutloze teksten.

Waardevol voor doelgroep

 Een goede SEO-tekst is relevant voor jouw doelgroep. Waarde geven is key. Zelf weet je precies waar het over moet gaan. Vind je het 'eng' om teksten uit handen te geven? Niet nodig. In overleg bespreken we de content, tekstsoorten, tone-of-voice en andere zaken die bepalen wat een SEO-tekst waardevol maakt voor jouw doelgroep.

Meer leads = hogere omzet?

Als je website meer bezoekers krijgt, gaat je omzet dan meteen omhoog? Dat is wel het idee, maar niet altijd de realiteit. Om je conversie te optimaliseren, moet je klanten een beetje helpen. Bepaalde onderdelen op je website maken het verschil. Denk aan een logische 'route' en een effectieve call-to-action bijvoorbeeld. SEO en conversie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Overtuigd? Start vandaag nog!